De Ziua Internațională a Femeii toate doamnele din satul Jora de Jos au avut parte de un concert muzical.
09/03/2018

De Ziua Internațională a Femeii toate doamnele din satul Jora de Jos au avut parte de un concert muzical.

Cu ocazia zilei de 8 martie în satul Jora de Jos, raionul Orhei a fost dat un concert de zile mari. Evenimentul a fost organizat în cadrul Poiectului “Uniunea Orheiul Nou” cu susținerea Partidul Politic “ȘOR”.

Petrecerea a adunat peste o mie de locuitori a satelor Jora de Sus, Jora de Mijloc, Jora de Jos, Vîșcăuți și Lopatna. Atmosfera a fost una incendiară iar emoțiile femeilor au fost pe măsură. Doamnele au primit un cadou muzical din partea îndrăgiților interpreți precum Vitalie Dani, Ionel Istrati și Adrian Ursu.

Prezent la eveniment Președintele Fracțiunii „Pentru Orhei”, Pavel Verejan a ținut să felicite toate doamnele: “ fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei sărbători să vă însoţească pretutindeni și fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.”

„Pentru Partidul “ȘOR” sporirea nivelului de trai în localitățile rurale constituie o prioritate. Astfel grație Proiectului “Uniunea Orheiul Nou” noi vom continua diminuarea problemelor din satele raionului. În scurt timp împreună vom reuși să ridicăm nivelul agriculturii, infrastructurii drumurilor și deschiderea de noi locuri de muncă” – a conchis Pavel Verejan