De Ziua Internațională a Femeii, doamnele  Organizației Teritoriale Chişinău a Asociaţiei Nevăzătorilor din Republica Moldova au primit cadouri din Partea Partidului “ȘOR”.
08/03/2018

De Ziua Internațională a Femeii, doamnele Organizației Teritoriale Chişinău a Asociaţiei Nevăzătorilor din Republica Moldova au primit cadouri din Partea Partidului “ȘOR”.

Cu prilejul zilei de 8 martie, Partidul Politic “ȘOR” a felicitat doamnele Asociației Nevăzătorilor din Chișinău.

Prezentă la eveniment, vicepreședintele Partidului, Marina Tauber a transmis un mesaj de felicitare din partea liderului Partidului Politic “ȘOR”, Ilan Șor menționând că : „aportul Dvs. adus atât pentru consolidarea statului cât și a familiei, ne dă dovadă de devotamentul înăscut al femeii și îndatorarea ei pentru cei ce vă sunt mereu alături”.

Tot aici Marina Tauber a spus că „susținerea persoanelor cu nevoi speciale, constituie o prioritate pentru noi.”

În cadrul evenimentului au fost împărțite cadouri pentru toate doamnele din partea Partidului Politic “ȘOR”.

Începând cu anul trecut conducerea partidului este alături de Organizația Nevăzătorilor din Moldova.

„Vă mulțumim pentru faptul că ne sunteți alături de ficare dată, pentru noi este important faptul să știm că avem lângă noi persoane care ne susțin în ceea ce facem. Sperăm ca colaborările noastre să ne aducă în continuare rezultate frumoase” – ne-a spus Valentina Roşca, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Chişinău a Asociaţiei Nevăzătorilor din Republica Moldova