Copiii membrilor Asociației Nevăzătorilor din Moldova, în excursie la OrheiLand
03/06/2019

Copiii membrilor Asociației Nevăzătorilor din Moldova, în excursie la OrheiLand

La doar o zi de la deschiderea celui mai mare parc de distracții din țară, OrheiLand, administrația Centrului a întâmpinat primii oaspeți, care au solicitat o excursie în acest sens.

Este vorba de zeci de copii ai membrilor Asociației Nevăzătorilor din Moldova.

Vizita a fost organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor.

Preț de câteva ore, cei mici, alături de părinți și bunici, s-au distrat din plin la toate atracțiile celui mai mare parc de distracții.

Roller coaster – ul a fost atracția care a impresionat cel mai mult.

La fel, picii nu au ezitat să sară pe trambuline, să se distreze la carusela cu lebede, orășeșul auto, dar și alte zeci de atracții ale parcului.

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, OrheiLand, a găzduit sâmbătă, 1 iunie, un număr record de aproximativ 70 de mii de vizitatori, din toate colțurile țării, care s-au adunat pentru a marca deschiderea sezonului estival.

Și în acest an, OrheiLand se anunță a fi cea mai râvnită destinație de vară, mai ales că administrația și autoritățile locale din Orhei au îmbunătățit infrastructura și au adus noi distracții, unele dintre care sunt unice nu doar în Moldova, dar și în întreaga regiune. 

Pe parcursul zilei, vizitatorii au avut parte de un program special, cum ar fi parade păpușilor toboșar, tombolă cu premii,  zeci de carusele și alte distracții.

O premieră în acest an a fost concertul orchestrei simfonice conduse de un dirijor robot, dar și distracția publicului cu vedetele participante la Eurovision.

Seara a culminat cu un impresionant show al dronelor care au străpuns bolta Orheiland-ului în zeci de lumini multicolore.

Parcul de distracții OrheiLand își așteaptă, zilnic, vizitatorii. Intrarea și toate atracțiile sunt gratuite.

Inițiatorul proiectului este fostul primar de Orhei, deputatul și președintele Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor.