Comuna Jora de Mijloc promovează modul sănătos de viață și aduce victorie în fotbal în ultimii 12 ani
27/05/2019

Comuna Jora de Mijloc promovează modul sănătos de viață și aduce victorie în fotbal în ultimii 12 ani

În premieră pentru ultimii 12 ani, echipa de fotbal a comunei Jora de Mijloc a participat în cadrul Campionatului de fotbal al raionului Orhei, marcând o frumoasă victorie cu un scor de 4:1, învingând echipa satului Chiperceni.

Meciul de fotbal a avut loc în cadrul evenimentului Ziua Sportului, marcată în comuna Jora de Mijloc și prilejuită Zilei Sportului și a Mișcării Olimpice.

Participarea echipei în campionaltul raional pentru prima dată în ultimii 12 ani, dar și evenimentul sportiv organizat la un înalt nivel, a venit drept un cadou pentru întreaga comună, din partea deputaților Ilan Șor și Marina Tauber.
Prezentă la eveniment, Marina Tauber a menționat importanța întrecerilor sportive organizate și le-a dorit succes echipei de fotbal și tuturor participanților.

Pe parcursul zilei au fost organizate un șir de competiții precum: triatlon, fotbal, șah, tragerea funiei, ridicarea greutăților și tradiționala trântă, premiul cel mare fiind un berbec. Cei mai activi și bravi sportivi s-au învrednicit de premii bănești, diplome și medalii.

Primăria comunei Jora de Mijloc, promovează modul sănătos de viață. Astfel, după ce au fost efectuate lucrări majore de infrastructură, iar comuna Jora de Mijloc a devenit un exemplu demn de urmat și o adevărată locomotivă a schimbărilor spre bine, autoritatea publică locală acordă o deosebită atenție domeniului cultural și celui sportiv. Preocuparea tinerilor și sporirea interesului față de sport, ocupă un capitol aparte în strategia de dezvoltare a localității noastre.

Autoritatea Publică Locală este convinsă că în cadrul acestor evenimente vor descoperi noi talente, care vor duce faima țării noastre, departe peste hotarele ei.