13/03/2019

Comentariul serviciului de presă al Partidului Politic "ȘOR"

Postul de televiziune BTV din Bălți a difuzat informații despre presupusa închidere, după alegerile parlamentare, a oficiului Partidului ”ȘOR” din Bălți. În acest fel, televiziunea a răspândit informații false, în pofida comentariului acordat de către organizația teritorială a partidului, în care se indică expres că organizația teritorială din regiune nu doar că nu își suspendă activitatea, ci intenționează să o extindă, fiind, în prezent, în proces de reorganizare.  Postul de televiziune a fost anunțat că, în consecință, organizația din Bălți a Partidului ”ȘOR” își va majora spațiul oficiului, iar activitatea sa va fi extinsă pentru toată regiunea de Nord a Moldovei. Astfel, oficiul din Bălți va fi responsabil de activitatea formațiunii și de proiectele partidului în toate raioanele din nordul țării.

 

Totuși, se pare că  postului de televiziune BTV îi este mai familiar și mai ușor de înțeles atunci când candidații care au pierdut în mod lamentabil alegerile în orașul de baștină își ard pașapoartele și fug din  țară pentru totdeauna.

 

Dar un astfel de comportament nu poate fi atribuit Partidului "ȘOR".

 

Alegătorii din întreaga țară apreciază că Partidul ”ȘOR” se ține de cuvânt și își îndeplinește promisiunile. Așa va fi și pe viitor. Dezvoltarea partidului și drumul către noi victorii, inclusiv la Bălți și în Nordul Moldovei, abia începe! Anume din acest motiv Partidul ”ȘOR” va câștiga, cu siguranță, alegerile locale, inclusiv la Bălți, unde majoritatea populației dorește aceleași schimbări spre bine și aceleași condiții de viață, pe care le-am creat în Orhei.