Comentariu în legătură cu tentativele de excludere din cursa electorală a candidatului Partidului „ȘOR” la funcția de primar al com. Jora de Mijloc 
13/10/2019

Comentariu în legătură cu tentativele de excludere din cursa electorală a candidatului Partidului „ȘOR” la funcția de primar al com. Jora de Mijloc 

Regimul a mai comis un atac asupra democrației și drepturilor civice. Nefiind în stare să învingă într-o luptă corectă și neavând argumente în favoarea sa, guvernarea a apelat la ajutorul unei instanțe docile și elimină din cursa electorală candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de primar al com. Jora de Mijloc. În ciuda indignării locuitorilor comunei, în pofida contextului politic evident al cazului, instanța a îndeplinit ordinul guvernării totalitare. 

Nu suntem deloc uimiți de această măsură. Ne-am așteptat la asemenea acțiuni mișelești, iar dorința de a exclude cu orice preț un concurent puternic caracterizează acest regim din primele zile în care a capturat Moldova.

Cu toate acestea, vom apăra drepturile civile a locuitorilor comunei la alegere. Vom contesta hotărârea instanței de judecată și, în regim de urgență, vom informa partenerii externi despre fărădelegile care au loc în țară în ajunul alegerilor locale generale. 

Reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” vor oferi informații ample despre situația respectivă într-un briefing care va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Data și ora desfășurării briefingului vor fi anunțate suplimentar. 

Serviciul de presă al Partidului Politic „ȘOR”
13 octombrie 2019