Candidatul Partidului ȘOR pe circumscripția Hîncești, pe locul 4 în buletinul de vot
03/02/2020

Candidatul Partidului ȘOR pe circumscripția Hîncești, pe locul 4 în buletinul de vot

Candidatul desemnat de Partidul ȘOR pe circumscripția uninominală 38 Hîncești, Vitalie Balinschi va fi trecut în buletinul de vot cu numărul 4. Decizia a fost aprobată de membrii Consiliului Electoral de Circumscripție Hîncești, în urma tragerii la sorți a lui Vitalie Balinschi cu un alt concurent electoral înregistrat astăzi pentru alegerile anticipate pe circumscripția Hîncești.


Vitalie Balinschi a depus luni, 3 februarie, listele cu semnături și setul de acte necesare pentru a fi înregistrat în calitate de candidat din partea Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat în circumscripția uninominală 38. Vitalie Balinschi a declarat că împreună cu echipa sa este determinat să transforme municipiul Hâncești și localitățile din raion într-o regiune cu adevărat europeană, după modelul exemplului din Orhei.


Amintim că în data de 15 martie se vor desfășura alegerile parlamentare repetate pe circumscripția 38 din Hîncești, după ce Alexandru Botnari și-a depus mandatul. Democratul a optat pentru funcția de primar al orașului Hîncești, fotoliu pe care l-a ocupat înainte de a deveni deputat.