Cadouri și dulciuri pentru copiii din grădinița №105, sectorul Râșcani, din partea Partidului Politic ”ȘOR”
23/11/2018

Cadouri și dulciuri pentru copiii din grădinița №105, sectorul Râșcani, din partea Partidului Politic ”ȘOR”

Copiii și colectivul de educatori din cadrul grădiniței N. 105, sectorul Râșcani al Capitalei au primit dulciuri și cadouri din partea reprezentanților împuterniciți ai sectorului Râșcani și Ciocana, Reghina Apostolova și Iurii Cuznețov.  Asta după ce, cei doi reprezentanți ai Partidului Politic ”ȘOR” au fost invitați să participe în cadrul unei activități culturale, organizată de copiii instituției preșcolare. Astfel, picii s-au ales cu un calculator, proiector, dulciuri și flori pentru fiecare educator.

În discursul său, Reghina Apostolova a accentuat meritele angajaților grădiniței care depun un efort considerabil în educarea tinerei generații. «Vreau să doresc sănătate tuturor educatorilor și copiilor, răbdare nelimitată, părinți înțelepți și cât mai multe idei ingenioase».

La rândul lor, copiii au organizat un concert festiv.

În grădinița №105 activează 43 de persoane. Instituția preșcolară este frecventată de 240 de copii.

Menționăm faptul că Partidul Politic ”ȘOR” acordă o atenție sporită modernizării grădinițelor, oferind suport instituțiilor școlare și preșcolare de pe întreg teritoriul țării. În orașul Orhei, la inițiativa liderului Partidului ”ȘOR”, primarul de Orhei, Ilan Șor, a fost dat start programului ce ține de modernizarea și reparația capitală a tuturor grădinițelor, precum și implementarea sistemului de catering. Mai mult, salariul angajaților din instituțiile preșcolare au crescut cu o mie de lei pentru fiecare angajat.