Alți câțiva primari și consilieri locali din nordul țării și-au anunțat plecarea de la PDM și aderarea la Partidul „ȘOR”
12/05/2020

Alți câțiva primari și consilieri locali din nordul țării și-au anunțat plecarea de la PDM și aderarea la Partidul „ȘOR”

Continuă plecările din PD la Partidul “ȘOR”. Încă un grup de trei primari și aleși locali din raioanele Drochia, Briceni și Fălești a anunțat astăzi despre decizia de a părăsi Partidul Democrat din Moldova și de a adera la Partidul Politic „ȘOR”.

În declarația primarului satului Obreja Veche, raionul Fălești, Zinaida Mocanu și a celor patru consilieri locali se arată că PDM nu mai poate garanta realizarea programelor și a inițiativelor promise cetățenilor în campaniile electorale și că, la moment, singurul partid capabil să să-și îndeplinească programul electoral este Partidul „ȘOR”.

Și primarul satului Șirăuți, raionul Briceni, Carlaşuc Vitalie, declară că echipa Partidului „ȘOR” a demonstrat că este în stare să implementeze programe economice și sociale în beneficiul cetățenilor.

Primarul satului Miciurin, raionul Drochia, Anatolie Nicu, acuză PD că „a devenit o anexă a PSRM” și că opiniile membrilor de rând sunt neglijate. „Partidul „ȘOR” este singura formațiune în stare să schimbe lucrurile în țară”, se arată în declarația lui Anatolie Nicu.

Semnatarii declarațiilor susțin că în luarea deciziilor s-au condus strict de interesele cetățenilor.

Amintim că ieri un grup de primari și aleși locali din raioanele Soroca, Strășeni și Briceni și-au anunțat plecarea din PD și aderarea la Partidul „ȘOR”. Tot ieri, foștii deputați ai PD, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc au anunțat că aderă la fracțiunea Partidului „ȘOR”.