A apărut un nou număr al buletinului informativ „Pentru Popor”
06/05/2020

A apărut un nou număr al buletinului informativ „Pentru Popor”

Numărul buletinului informativ „Pentru Popor”, din luna mai, apărut într-o nouă viziune grafică și editorială, are un volum de 16 pagini și conține articole și știri din actualitatea politică, activitatea formațiunii politice, informații utilitare și divertisment.

Proaspătul număr al buletinului „Pentru Popor” conține un amplu material despre cum formațiunea politică s-a implicat în lupta cu efectele pandemiei, cum ajută conaționalii reveniți din străinătate să se integreze și trece în revistă proiectele de iluminare stradală în localitățile conduse de primari din partea Partidului „ȘOR”.

De asemenea, demască abuzurile și eșecurile guvernării și scrie despre susținerea pensionarilor și categoriilor vulnerabile prin intermediul magazinelor sociale. Din seria materialelor utilitare, deputata Reghina Apostolova explică cum se calculează corect pensia pentru limita de vârstă.

Buletinul propune cititorilor mai multe materiale despre satele din Moldova și istorii de viață. Buletinul „Pentru Popor” este distribuit în localitățile din toate regiunile țării.

Buletinul informativ - Pentru Popor

Buletinul informativ (ru) Pentru Popor