A apărut numărul din luna iulie al buletinului informativ “Pentru Popor”
14/07/2020

A apărut numărul din luna iulie al buletinului informativ “Pentru Popor”

Un nou număr al buletinului informativ “Pentru Popor”  (Pentru Popor.pdf) a apărut luni, 13 iulie și este distribuit gratuit tuturor cetățenilor care doresc o sursă de informare de alternativă. 

Citiți în numărul curent despre lupta rețelei de magazine sociale “Merișor” cu guvernarea lui Dodon și Pavel Filip, care vor să-i lase pe cei peste 300 de mii de beneficiari fără acces la produse mult mai ieftine decât în alte rețele.

De asemenea, în acest număr al buletinului, deputata Violeta Ivanov, vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR vorbește într-un interviu despre echipa sa, explică de ce tot mai mulți primari și consilieri părăsesc Partidul Democrat și aderă la Partidul “ȘOR”, dar se referă și la alte subiecte interesante. 

În ediția de Chișinău (Pentru Popor_iulie_Chisinau.pdf) a buletinului găsiți un articol despre Circul din Chișinău și soluțiile propuse de deputatul Igor Himici pentru restaurarea clădirii. Iar în ediția de Taraclia a buletinului, primarul localității Veaceslav Lupov povestește despre cum reușește să modernizeze orașul. 

În această ediție mai găsiți, de asemenea, istorii de viață, cum ar fi cazul unui moldovean care a cântat la nunta propriei soții. 

Buletinul informativ “Pentru Popor” apare o dată pe lună, în format de 16 pagini, în limbile română și rusă.