„Vom repara încă o trecere subterană”. Ilan Șor a felicitat chișinăuienii cu Ziua orașului
14/10/2020

„Vom repara încă o trecere subterană”. Ilan Șor a felicitat chișinăuienii cu Ziua orașului

Echipa lui Ilan Șor va repara încă o trecere subterană în Chișinău. Anunțul a fost făcut de deputat în mesajul de felicitare cu ocazia Zilei orașului. El a menționat că Orheiul a devenit orașul său de suflet, dar Chișinăul va ocupa mereu un loc aparte în inima sa.

„Aceste oraș este mica mea lume. Aici am crescut, am mers la grădiniță și la școală, aici am absolvit universitatea și am început să fac afaceri. Mă leagă multe amintiri de acest oraș - plimbările cu tatăl meu în copilărie, primul serviciu, prima dragoste. Ceea ce nu se uită niciodată”, a povestit Ilan Șor într-o adresare video pe Facebook.

El a menționat că dorește să vadă din nou capitala curată și amenajată. Și este gata să contribuie reparând încă o trecere subterană.

„Sunt nespus de bucuros că, în sfârșit, am obținut aprobarea de la primărie pentru reparația a încă unei treceri subterane. Este subterană de la Botanica, din preajma McDonalds. Promit că vom depune toate eforturile și sufletul, la fel cum am făcut-o la trecerea subterană din orășelul Aeroportului”, a declarat Ilan Șor (https://youtu.be/Q6DjNJrUaz4)

Trecerea subterană din orășelul Aeroport a fost reconstruită de echipa lui Ilan Șor în primăvara anului 2019. Chișinăuienii o consideră cea mai modernă din oraș. Echipa lui Ilan Șor a depus multiple demersuri ca să obțină autorizația să repare și alte subterane de la Botanica, dar primea de fiecare dată refuz. Ilan Șor a comentat acest comportament drept „gelozie politică”.