„Juristul” Litvinenco, lăsat fără replică de  deputatul Partidului ȘOR, Denis Ulanov
20/09/2019

„Juristul” Litvinenco, lăsat fără replică de deputatul Partidului ȘOR, Denis Ulanov

Deputatul Partidului Politic ȘOR, Denis Ulanov a distrus toate argumentele pe care le-a adus președintele Comisiei juridice Sergiu Litvinenco când a încercat să explice de ce comisia sa nu a amânat pentru luni ședința la care să fie examinată ridicarea imunității deputatul Petru Jardan.

În timpul dezbaterilor, Denis Ulanov a remarcat că Petru Jardan a prezentat demersuri prin care anunța că va lipsi săptămâna aceasta de la ședințele Parlamentului. Ulterior, el a solicitat expres să fie amânată ședința comsiei juridice.

Explicația lui Litvinenco a fost că Jardan se afla în România și nu în SUA, spre exemplu, astfel că a avut suficient timp să revină.

"Ați decis să examinați astăzi apropierea geografică, dar nu posibilitatea de a fi prezent și cererea de a fi examinată săptămâna viitoare”, a arătat însă Denis Ulanov.

„Sunteți mai bun la geografie decât cu retorică”, a mai adăugat Denis Ulanov, la care Litvinenco nu a avut nicio replică.

Totodată, Denis Ulanov a mai anunțat că fracțiunea Partidului ȘOR a atacat la Curtea Constituțională ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova deoarece au fost încălcate norme imperative ale legislației.