Aderă

Partidul ȘOR este o organizație politică, care unește oameni ambițioși și talentați, care și-au propus scopul nobil de a obține schimbări reale în bine pentru Moldova. În ciuda istoriei impresionante, astăzi, Partidul ȘOR este o forță politică înnoită, care se dezvoltă rapid și se consolidează. Partidul care a obținut, în ultimii ani, succese vizibile pe arena politică, este supus procesului de renaștere și devine unul dintre cele mai populare, vizibile și, sperăm, cele mai influente partide din țară. Deja în acest an, vom dezvolta rețeaua organizațiilor noastre teritoriale în toată țara, vom deschide birouri în toate raioanele și orașele din Moldova. Acest proces este neîntrerupt: zilnic, înscriem în rândurile noastre noi membri de partid, formăm structuri suplimentare la nivel local, ne extindem și ne pregătim pentru principalele bătălii politice – alegerile parlamentare și locale.

Obiectivele și principiile noastre politice se bazează pe interesele majorității cetățenilor Moldovei. Noi înțelegem ce îi îngrijorează pe oameni în primul rând și știm cum să obținem rezolvarea principalelor probleme. Reprezentarea noastră la putere, participarea noastră în conducerea țării va fi o pagină nouă și pozitivă în istoria țării noastre.

Vom avea o cale dificilă către putere, dar importantă pentru soarta țării. Haideți să parcurgem acest drum împreună! Fiți parte a echipei noastre unice! Deveniți un constructor al unei noi Moldove, un stat al bunăstării tuturor!

Cine poate să ni se alăture? Cum poți adera în rândurile noastre?

Să facă parte din Partidul ȘOR poate orice cetățean al Republicii Moldova care a împlinit vârsta de 18 ani, indiferent de gen, statut social, ocupație (cu excepția restricțiilor determinate de lege), care împărtășește principiile, scopurile și obiectivele noastre, care este de acord cu Programul și Statutul Partidului ȘOR .

Procedura de aderare este foarte simplă: candidatul care își dorește să se alăture partidului, care a făcut cunoștință și este de acord cu documentele noastre fundamentale, depune o cerere-tip la filiala teritorială a formațiunii. Aceasta va fi revizuită de structura responsabilă din partid. Pentru confortul Dumneavoastră și datorită numărului mare de solicitanți, oferim posibilitatea de a aplica cererea pentru aderare online, prin intermediul site-ului nostru. În urma deciziei responsabililor din cadrul partidului și finalizarea procedurilor formale simple, Dumneavoastră veți deveni parte din echipa noastră - un membru cu drepturi depline al Partidului ȘOR. Astfel, nu doar că veți obține o oportunitate unică pentru autorealizare, îmbunătățire și dezvoltare a propriei persoane, dar și vă veți alătura cauzei construirii unei noi Moldove, veți deveni unul dintre ghizii schimbării în bine pentru fiecare cetățean al țării noastre.

Fiți cu noi! Nu ratați șansa să intrați în istoria Republicii Moldova!

Vă așteptăm - tinerii activi, doritori să-și vadă viitorul în Moldova; antreprenorii și specialiștii de succes, care formează baza clasei de mijloc a societății; liderii locali formali și informali respectați, care sunt pilonii de stabilitate și dezvoltare în provincie; persoanele în etate, care au o experiență unică de muncă creatoare, care au făcut cândva țara noastră o regiune înfloritoare! Suntem încrezători, împreună cu dumneavoastră vom obține succese fără precedent nu doar la nivel de partid, dar și la nivel național.

Bine ați venit și într-un ceas bun!